Szabadságmérgezés

Ezúttal egy főpapnak sikerült akkora szamárságot mondania, hogy a média hónapokig fogja csócsálni, mint annak idején Semjén Zsolt Mikola István szingli hordáit.

A szinglik most is megkapták a magukét, de Márfi Gyula veszprémi érsek főcsapása mégsem őket érte, hanem a „vad liberálisokat”, akik miatt Magyarország szabadságmérgezésben szenved. Mégpedig azért, mert a vad liberálisok túlhangsúlyozzák az egyén önmegvalósításhoz való jogát, és ezzel csapást mérnek, többek között, az anyaságra.

Ugye tetszik érteni!? Ha belegondolunk az érseki gondolatmenetbe, akkor a következőkre jutunk: 1) az anyaság ezek szerint nem szolgálja az egyén önmegvalósítását; 2) emiatt a szabadság megadásával nem, csakis kényszerrel lehet a nőket anyaságra fogni; 3) az egyház a szabadság megadása helyett azt  a kényszert tartja kívánatosnak, amely az anyaságot előírja.

Ez minden bizonnyal kötelező szabadságelvonókúrával érhető el, létre kell hozni az elvonóintézeteket, és addig kell kényszer alatt tartani a szabadságmámorban megromlott szingliket, amíg job belátásra nem térnek.

A röhej az egészben, hogy a dörgedelmet egy cölebátust fogadott pap intézi a néphez, aki maga is szingli.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük