Az Arvisura-könyv letöltése

ARVISURA IRODALOM – KÖNYV LETÖLTÉS

arvisura könyv letöltés - oltár

Arvisura-oltar al-Bakarban

A SEO-arvisurák elmélete és gyakorlata

Arvisura Tanítás: metatézisek és transzmutációk

Aki még nem járt a Szaud-Arábiai al-Bakarban és nem látta a szent oltárt, az is tudja, hogy az Arvisura Tanítás az emberiség ősi kollektív tudásán alapul, de kutatók egy csoportjának köszönhetően korszerű tudományos innováció alatt áll. A modern Arvisurák számos tudományág által kidolgozott és bizonyított elméleti metatézisekből és gyakorlati transzmutációkból állnak.

A Liber-All Kiadó által nemrégiben megjelentetett elektronikus könyv (e-book) az Arvisura legújabb alkalmazásának a történetét vázolja, egyszersmind közérthető formában össze is foglalja az új tudományág (a Seo-Arvisura) legfontosabb eredményeit.

A Seo-Arvisurák rövid előtörténete

A fenyvesekkel vadregényes Kárpátok alján elterülő Ungváron a XX. század derekán született Dr. Kállay O. Béla pszichiáter és Kelet-kutató, miután információelméletből és kommunikáció-specifikus metafizikából is ledoktorált (könyv alakban is megjelent nagydoktori disszertációjának a címe: A internetes tartalomkeresés sajátosságai: emberi kérdés, gépi válasz – avagy a szemantikus web SEO-távlatai a kreatív linképítés területén), 2006-ban Alberd Yollaka finn web-kutató és nyelvújító merőben innovatív elgondolására alapozva kidolgozta a korszerű SEO Arvisura-elméletét. Ez az alaposan kidolgozott teória azonban mindaddig nem nyert gyakorlati igazolást, amíg 2013 őszén érvénybe nem lépett, pontosabban érvényre nem szárnyalt a Google Kolibri Algoritmus. Ennek működése azzal a nem várt következménnyel járt, hogy a keresésekben mutatkozó gyökeres változások vizsgálatát követően beigazolódott a teoretikus rendszer minden tétele. Ezeket most már át lehetett tenni a gyakorlatba. A magyar kutató által kidolgozott speciális keresőoptimalizálásnak az elméleti alapjait összesítve a nemzetközi SEO-világ szakemberei Arvisura Metatézisek néven ismeri, a gyakorlati eljárások diszperzív rendszerét pedig – Lloyd al-Bakar szaudi kutató javaslatára – Arvisura Transzmutációknak nevezzük. Az elméleti és gyakorlati tételek összessége képezi a modern Arvisura SEO Tanítását vagy röviden a SEO-Arvisurát, amelynek ismerete nélkül a keresőmarketing eljárások nem lehetnének optimalizálhatók.

Könyv feltöltés, letöltés

Az internetre folyamatos rendszeresség feltöltésre kerül az arvisurákat részletesen traktáló webkönyv, amely ennek a diszciplinának a lényegét igyekszik megragadni mintegy 3600 rövid bejegyzés erejéig. Gyakorlatilag ez képezi a SEO-arvisurák szövegterjedelmét. A áttekinthetőség kedvéért az optimalizációs és a hivatkozói arvisurákat külön fejezetekbe sorolták, a könyv így részenként letölthető, minek révén talán a laikusok, illetve a felnövekvő ifjúság számára is hozzáférhetőbb lesz ez a szakirányú irodalom. Egyben jelezzük, hogy az Arvisura-letöltés társadalmilag hasznos tevékenység és számos fertőző betegség megelőzésére alkalmas.

Arvisura az optimális kommunikáció kérdés-spefikumáról

A hatalmas tudásanyag ismertetésére itt nem vállalkozhatunk, annál is inkább, mert nyelvezete az információelméletben tanulatlan olvasó számára nehézkes. Az első fejezet például ezzel a felütéssel kezdődik:

A kérdés-felelet interakciók azon a módon integrálódnak a szemantikus web reáliái közé, hogy az igen-nem dichotómián túllépő tudattartamok mintegy hozzáigazodnak a tartalom-optimalizálás Google-specifikus diszperziójához.

Bővebben a témában – Dr. Kállay O. Béla disszertációjának és kutatásainak ismertetése: A gépi választól a Metatézisekig

Az Arvisura könyv letöltése

A fentiekkel szemben a világhálón számos hamisítvány van forgalomban. Egyes honlapok azt közlik, hogy mindenki számára hozzáférhető az eredeti magyar Arvisura-könyv letöltése internetről.  Ám ha odakattintunk, kiderül, hogy a Paál Zoltán ózdi kohász írta magyar őstörténet nem érhető el, nem tölthető le sem ingyenesen, sem pénzért. Az Arvisura könyv ingyen online letöltés pdf-ben tehát hamis állítás. Mint ahogy az is, hogy az Igazszólás a hun-magyar torzsszövetség térténetének igaz lejegyzése lenne egy beavatott rovósámán által. Nem: az arvisurák seo-elmélete és gyakorlata a keresőoptimalizálásról szól, mégpedig ezekre a kulcsszavakra vonatkozóan: eredeti arvisura könyv, online letöltés az internetről, magyar őstörténet, magyarok eredete, seo google optimalizálás, metatézis, transzmutáció

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.