Mobil marketing üzenet: Klór-dioxid

Ajánlott termék: Ivóvíz-fertőtlenítő

klór dioxid szerHa okostelefonod segítségével értesülsz arról, hogy kedvenc webáruházadba új termék érkezett, akkor már kaphattál SMS-üzenetet arról, hogy New Age infrasugárzók érkeztek vagy pedig új ivóvíz-fertőtlenítőkkel bővült a TwinOxide nevű termékcsalád. A klór-dioxid alapú szer hatékonyan fertőtleníti az ivóvizet, eközben nem képződik káros anyag. Felhasználása széles körű és alkalmazása szabályzott minden területen, így a gyógyászatban is. A kórházi ivóvízhálózat kezelésére használt klór-dioxid maximális koncentrációját például szigorú hatósági szabályozás rögzíti. A vízhez adagolva a készítmény eltünteti a kellemetlen ízeket és szagokat azáltal, hogy elpusztítja az algákat és baktériumokat, például a Legionella-fertőzés kórokozóit. További részletek:

legionella fertőzés

ClO2 Legionella-fertőzés ellen

A patogén Legionella baktérium elleni védelem esetében beszélhetünk passzív és aktív módszerekről. A légiós betegség megelőzésére irányuló passzív intézkedések (hatékony és teljes hőszigetelés, intenzív áramlási sebesség, célszerű csőanyagválasztás és nyomvonalvezetés stb.) a baktériumok szaporodását gátolják. Mégpedig az ehhez kedvező körülmények kialakulásának akadályozásával. Az aktív Legionella-szaporodást gátló intézkedések (termikus fertőtlenítés, klórozás, ózon-, illetve ultrahang-fertőtlenítés stb.) effektíve a vízben élő baktériumok számát csökkentik az egészségügyi határérték alá.

A fenti cikkből megtudható az elnevezés eredete és az is, hogy a legionellózis súlyos léguti megbetegedés, a Legionella pneumophila baktérium okozta tüdőfertőzés. A TwinOxide  használata eredményes védelmet biztosít a légiós betegség ellen.

Seo Pr-cikk elhelyezés marketing oldalon

Az online marketing tevékenységek közt a laptop szerviz szolgáltatás és a mobilmarketinget tarjuk nyilván, amely utóbbi a mobil készülékek sajátságaihoz igazodó reklámtevékenységek különböző módozatait sorakoztatja fel és foglalja magába. Ezek között az üzenetküldés az egyik leghatékonyabb, főleg, ha egyszerre tömeges mértékben sikerül reklámüzenetet eljuttatnunk a megfelelő célcsoporthoz.

Notebook service Budapest

mobil-marketing - tömeges sms

Tömeges SMS küldés – Mobilmarketing kampány

A laptop számítógépről mobiltelefonokra az SMS formátumú szöveges üzenet eljuttatása a legcélszerűbb, minden felmérés kimutatja, hogy az így szórt reklámnak a legnagyobb a mozgósító ereje – és nemcsak a törzsvásárlók körében, hanem a potenciális megrendelők, előfizetők, szémtec termékvásárlók körében is. Ehhez persze egyfelől megfelelő marketing-előkészítés szükséges a célok és számítógépes eszközök pontos meghatározásával (ide tartozik a címlista előállítása és a tablet gépek installálása is), másfelől pedig rendelkeznünk kell a megfelelő technológiával.

Nagyobb vállalatok olykor saját számítógépes infrastruktúrát építenek tömeges sms-küldéshez ügyfeleik, vevőkörük számára, de kis- vagy közepes vállalatok esetében ez nem költséghatékony módszer, ésszerűbb erre specializálódott céget megbízni az SMS-kampány lebonyolításával.

Mindjárt ajánlunk is egy olyant itt a Piréz-blogon, amely az első magyar Gateway komputer-szolgáltató címre méltán pályázik. Laptop kijelző méretek:

Mobil marketing szolgáltatás – tömeges SMS küldés

Az SMS-kampány lebonyolítása olyan mobil-marketing szolgáltatás, amely tömeges SMS küldés révén kézbesít reklámszövegeket az ügyfélkör számára notebook vezérléssel. Tablet és okostelefon Pr – tömeges üzenetküldés, marketing kampány lefolytatása, ingyenes sms küldés mobil marketing kampány keretében, laptop kijelző méret, 13, 3. Okostelefon alkalmazás, pr cikk, online üzenet, reklám marketing seo-szakember, budapesti cég, vállalkozás, szolgáltatás

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.