Virtuális hídfoglalás – tiltakozásul

Tiltakozásul az ellen, hogy az Erzsébet-híd pesti hídfőjét politikai célokra bárki kisajátítsa, virtuális hídfőt foglalok és csatlakozásra hívok mindenkit, akinek elege van...

A világnak egyetlen másik pontján sem érzem azt, mint az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél, szemben a Gellért-hegy szikrázó köveivel, a Várral, a teljes magyar történelmet megnyitó panorámával, alant az Európát összekötő, szellemiségét és népeit szimbolizáló Dunával.

Most mégis ellene fordulok ennek a helyszínnek.

Halk tiltakozásul az ellen, hogy identitásomnak ezt az emblematikus pontját március 15-én bárki-bármi politikai célokra felhasználja és kisajátítsa, arra szántam magam, hogy virtuális hídfőt foglalok magamnak és barátaimnak. Jelképezze pedig ezt a képzetes helyet egy icipici hidacska, az, amelyen Csontváry békés társasága átvonul.

Kérek mindenkit, aki március 15-én nem kíván az Erzsébet-hídhoz vonulni, aki nem akar tereken, utcákon politikusi közhelyeket hallgatni, aki inkább egy Petőfi-sort mormol el magában dühödt skandálás helyett, mindenkit, aki fenyegető zászlólengetések és ökölrázások közepette inkább odabent hordja a kokárdát, semmint malomkő-méretben mellére tűzve, kerek mindenkit, akinek elege van az tartson velem.

Hívom minden civil társamat a halk tiltakozás virtuális hídfőjére!


Csatlakozás itt:

>>Virtuális hídfő – halk tiltakozásul<<

Más: Csontváry, Baalbek, Pécs | Szöveg, performansz, Pécs

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük