Sablonpiszka 3

No, majd egy napi munka eredménye, ami itt most látszik. A fejléc és háttérszín után megváltoztattam a betűtípusokat, betűztem elválasztó léniákat, felvettem linkeket, és a rettenetesen otromba Keresés-mezőt is barátságosabbra formáztam (ezzel elég sokat kínlódtam). Különben, ha jól látom, a keresés funkció még egyáltalán nem működik. Reméljük, fog.
 
Amit ez a gyári sablon így első nekifutásra megengedett (és amit megtaláltam), azt nagyjából saját ízlésemre formáltam, persze még jöhet sok finomhangolás, meg mindenféle kütyük, de ezt talán később. Vagy nem. A főblogomon van elég sok minden, nem biztos, hogy ide is kell.
 
Mások bejegyzéseit olvasgatva látom, elég sokan siratják a régi NolBlogot. Hát annyi bizonyos, hogy ez a mostani rendszer közösségi élet kialakulására jelenleg alkalmatlanabb, viszont egyéni blogolásra ezerszer jobb. És mivel én az utóbbit űzöm…
 
De azoknak nyilván hiányzik a régi címlap kínálata (és a kedvencek kattintásal való belinkelése), akik naponta körbekommentelték egymást, igen gyakran semmitmondó hozzászólásokat fűzve az ugyancsak lapos bejegyzésekhez. Javaslom nekik a Blogteret :). Persze tisztelet a kivételnek, amikor értékes, önálló gondolatokat tartalmazóposztokat kommenteltek agyon a bloggertársak. De mintha külső olvasó itt eleve kevesebb lenne, főleg a szomszédolás a divat.
Most, hogy ez sokkal macerásabbá vált, a törzsbloggerek panaszkodnak.
Én meg majd gondolkodom, hogy itt továbbra is főleg politikai-közéleti blogolást űzzek-e, vagy valami egészen másba kezdjek. 
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük