Piréz hagyomány. Keresőoptimalizálás – SEO

PIRÉZEK – ELSŐ PIRÉZ – KIK AZOK A PIRÉZEK ÉS HOL ÉLNEK – TÁRKI KUTATÁS: ETNIKAI XENOFÓBIA

Piréz profilomKrónikákból tudjuk, hogy a pirézek hányattatott, ám dicső történelme során alakult ki a legtradicionálisabb, egyben a modern kor elvárásaihoz hajlékonyan igazodó legfőbb piréz foglalatosság, a Google keresőoptimalizálás. Piréz őseink már az őskorban, midőn gyűjtögető életmódot folytattak, serényen optimalizálták a gyümölcs- és bogyókeresést. Később, az állattenyésztésre áttérvén, effektív módszerekkel optimalizálták a tehén tőgyének szarvai közt való keresését. A népvándorlások idején hazát kerestek – de itt meg kell jegyeznünk, hogy az optimalizálás fővezérei ez esetben mellőztek néhány kedvezőbb opciót.

Aki keresést optimalizál, az organikusat talál

Mégis sikerült megalapítani a feudális nemzetállamot, a Piréz Nagykedelemséget, amelyet, miután az ősi piréz Aki keres, talál szlogent az államideológia szintjére emelték, a szomszéd népek nemes egyszerűséggel Keres Kedelemségként kezdtek emlegetni. A későbbi történelmi kataklizma, a Nagy Piréz Szétszórattás közben és után a pirézek egyfelől egymás keresését optimalizálták, másfelől a boldogulás útjának az intenzív keresésére léptek reá. Mivel pedig az ipari forradalom és a kapitalizmus viszonyai közepette egyre fokozódott a szétszóratott pirézekkel szembeni idegenkedés, kirekesztés és ellenszenv.

Ezért a népcsoport tagjainak a pénzkereső-optimalizálás lett a túlélési stratégiája. Az ősi hagyományok ilyetén megújítása tette lehetővé a pirézek számára, hogy az őket manapság is gyakorta érő megkülönböztetést ne hendikepként, hanem a piréz keresőoptimalizálás iránti megkülönböztető figyelem gesztusaként éljék meg. >>innen: A pirézek ősi hagyománya

SEO – Google keresőoptimalizálás

SEO - Google keresőoptimalizálásŐseink megtanulták: a Google alapú honlap keresőoptimalizálás olyan folyamat, amelynek célja, hogy egy weboldalt vagy weblapot a lehető legmagasabb helyre juttasson a Google keresőjében talált találatok listáján. Az SEO folyamat során a weboldalak különböző elemzéseket, módszereket és technikákat használnak a tartalmuk és a keresőmotorok algoritmusainak megfelelő optimalizálására.

Eközben az optimizálás többféle módon történhet, például a kulcsszavak megfelelő elhelyezése és használata a weboldalakon, a megfelelő metaadatok felhasználása, a belső és külső linkek megfelelő kezelése, a mobilbarát design, valamint a weboldal sebességének optimalizálása. Az eredményeket rendszeres mérésével és elemzésével lehet javítani, hogy biztosítsák a megfelelő rangsorolást a keresési találatok között.

Mi a különbség a keresőoptimalizálás és keresőmarketing között?

A keresőoptimalizálás (angolul: search engine optimization, röviden SEO) és a keresőmarketing (angolul: search engine marketing, röviden SEM) két különböző fogalom, bár az első általában az utóbbival összefüggésben merül fel.

Tehát: a keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a honlapot a keresők találati listájának minél magasabb helyére pozícionálja. Az SEO számos technikát tartalmaz, amelyek célja, hogy a keresőrobotok hatékonyabban értelmezzék és indexeljék a weboldalt, valamint az oldal tartalmának minél relevánsabbá tételét célzó módszereket, például a kulcsszó optimalizálást. Az SEO szervezett, hosszú távú megközelítés, amely hosszabb időt vesz igénybe, de általában hosszú távon hatékonyabb eredményeket hoz.

Ezzel szemben a keresőmarketing (SEM) egy olyan marketingfogalom, amely az online hirdetések és az internetes keresési eredmények optimalizálására összpontosít. Az SEM számos módszert foglal magában, ideértve a PPC (pay-per-click) hirdetéseket, a display hirdetéseket és az organikus keresési eredményekkel (SERP) való hirdetést. Az SEM rövid távú, hatékony megoldás lehet az online láthatóság javítására és az azonnali forgalomgenerálásra.

Azaz a keresőoptimalizálás (SEO) és a keresőmarketing (SEM) két különböző fogalom, de azonos célra irányulnak: az online jelenlét és a látogatottság növelése. Az SEO főként az organikus keresési eredményekre összpontosít, míg az SEM a fizetett hirdetésekre és azonnali forgalomgenerálásra helyezi a hangsúlyt.

SERP = keresőtalálati listák eredményoldala

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük