Munkács várát szavazzuk be Ukrajna csodái közé

A MUNKÁCSI VÁRAT MOST
BESZAVAZHATJUK

UKRAJNA 7 CSODÁJA KÖZÉ!

 

Az ország 7 csodája cím egyikére pályázó huszonegy objektum közé a versenyt meghirdető Ukrajna 7 Csodája Össznemzeti Tanács Munkács várát is besorolta – Az akció kezdeményezője Mikola Tomenko országgyűlési képviselő, aki az Ismerd meg országodat! program keretében indítványozta Ukrajna 7 csodájának össznépi megválasztását.

A cím elnyerésére esélyes történelmi és kulturális emlékhelyek közül egy előkészítő tanács választotta ki azt a 21-et, amelyre többek között az interneten is szavazni lehet.

Az esélyesek közé – melyek sorában olyan nevezetességek is szerepelnek, mint a kijevi Lavra barlangkolostor, a Szent Szófia Székesegyház vagy a tavrijai Herszonesz – a magyar történelem olyan jeles emlékhelye is bekerült, mint Zrínyi Ilona sasfészke, a Munkácsi vár.
A versenyben eddig csaknem 50 ezren adták le szavazataikat. Több mint 18 ezer szavazattal jelenleg a Kamjanec Nemzeti Park vezet.

A Munkácsi vár jelenleg a 16. helyen áll, több mint 4 900 vokssal.

Szavazni a

http://7chudes.in.ua/selection5_7.htm

honlapon lehet. A Munkácsi vár a Замок „Паланок” néven szerepel. A vár ikonja alatti négyzetre történt kattintás után klikkeljünk a keretes „Проголосувати” feliratra.

A voksolás augusztus 20-ig tart!

Egy címről ugyanazon a napon csak egyetlen szavazatot fogad el az automata.
_________

A felhívást megfogalmazta és közreadja:

Palkó István


Kedves Barátaim, Olvasóim! Indítsunk mozgalmat! Küldjétek el a fenti felhívást – vagy a linkjét –

– minél több helyre, kérjétek meg családtagjaitokat, barátaitokat, kollégáitokat, ismerőseiteket, hogy szavazzanak. Hívjátok fel a lehetőségre a figyelmet blogotokban, a legkülönbözőbb fórumokban, minden olyan helyen, ahonnan szavazók mozgósíthatók. Munkács vára mögött alighanem jelentős potenciális szavazótábor áll, tudassuk mindenkivel, mit tehet azért, hogy Ukrajna 7 csodája közé kerüljön. Előre is köszönöm fáradozásotokat.

bdk



Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük