Meghekkeltél az egyetlen kárpátaljai hírportált

Kárpátalján egyetlen valódi hírportál létezik, a Kárpátinfó. (A többi hírlapnak is van online kiadása, de azok csak a nyomtatott verzió leképezései, csupán a nyomtatott megjelenés ritmusában frissülnek, míg a Kárpátinfó a papír-hetilap megjelenése közötti időben és gyakran tucatnyi cikket közöl napjában, főleg az ukrán-orosz ukrajnai internetkiadványokból magyarítanak cikkeket). Ma délelőtt meghekkelték…
Minderről a Kárpáty Newsban olvastam (de persze magam is ellenőriztem): RÉSZLETEK ITT

Azt láttuk, hogy meghekkelték a Kárpátinfó honlapját

Ma délelőtt megdöbbenésünkre a legtöbb hasznos és megbízható információt közlő Kárpátinfó hírportál nyitó oldalának a helyén a képen mutatott látvány fogadott bennünket, ami arra enged következtetni, hogy a honlapot meghekkelték. Azonnal érdeklődő levelet küldtünk a szerkesztőséghez afelől érdeklődve, hogy mi történt. Amint bővebb információink lesznek, közöljük olvasóinkkal.

Azt ajánljuk, hogy a címoldalt megkerülve olvassák a Kárpátinfót

Barátaink segítségünkre siettek és elláttak néhány technikai tanáccsal. Ezt most továbbadjuk olvasóinknak. Mivel a Kárpátinfó címoldalán továbbra is meghekkelt oldal látható, így csak „kerülő úton” lehet belépni. Szerencsére a rendszer teljesen sértetlen, még a ma reggeli friss anyagok is fenn vannak. Tehát például ezekkel a seo-linkekkel lehet belépni a Kárpátinfóba:

Közélet  | Kultúra  | Fórum

Ezek bármelyikéről aztán tovább lehet navigálni a rendszer belsejében. (A szerkesztőségtől egyelőre semmilyen információt nem kaptunk arra vonatkozólag, hogy mi is történt valójában.)
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük