Belsőépítészeti tervezés – enteriőr

Iparművészet, belsőépítészet, lakberendezés. Design, enteriőr, télikert tervezés, építés – lakberendezés, ajtó-ablak

Eredetileg barátom vállalkozásának a támogatására jött létre az a blogom, amely most újabb átalakuláson esett át. A belsőépítészet című webhely évekig csak egyetlen cikket tartalmazott, ebben reklámoztam Geli cimborám patikatervezés-oldalát oly módon, hogy magára a blogra is küldtem linkeket: hadd erősödjön és a róla küldött link is legyen erős. Addig-addig, amíg 3-as Google PR-t kapott. Akkor elkezdtem saját céljaimra is használni, átkereszteltem Irodalmi belsőépítészet bloggá és irodalmi jellegű műhelyszövegek kerültek fel rá első sorban. Arra, hogy a belsőépítészet és/vagy belsőépítészeti tervezés kifejezésekre feljöjjön a Googléban, különösebben nem figyeltem. De feljött…

Nos, akkor viszont lehetővé kellene tenni, hogy az első táblára kerülve esetleg hozzon is valamit a konyhára. Kiadjusztáltam, hirdetések alá hangoltam.

Szerintem elég jól néz ki. Ha megrendelésre váró iparművész lennék, úgy hirdetnék rajta, mint a huzat. Mivel nem vagyok az, csak szerény és amatőr keresőptimalizátor, többet nem tehetek, mint hogy friss-ropogós linket küldök reája:

Frissítés 2015. A webhely azóta ismét átalakult, most már kifejezetten keresőmarketing célokat szolgál és a témához szorosabban vagy lazábban kötődő PR-cikkek elhelyezésére szakosodott.  Mivel pedig új SEO-programom a télikertépítés tematikáját célozza, így az ezzel kapcsolatos kulcsszavak is felkerültek profiljába. Létesült egy külön aloldala is: Télikert építés Budapest.

Mint ismeretes a PR-jellegű cikkek elhelyezése a bennük foglalt kulcsszavas hivatkozással az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb linképítő módszer. Ez a blog is módot ad public relations anyagok megjelentetésére.

És akkor még hadd ajánljam ezt is:

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük