Hét titok, magyar művész Új-Zélandról

avagy az internet varázslata
Itt a NolBlogon is terjed a magyar blogvilágban újraindult MÉM-játék, egyre többeket ér el a láncreakció. Hét titkot kell bevallania a felkért bloggernek és további 7 delikvensnek kell továbbküldenie a felhívást. Nekem El Lobo passzolta a labdát, vallomást itt tettem:
A dolog érdekessége, hogy mivel főblogomon minden posztomat illusztrálom valamilyen képpel, ez esetben is keresgélni kezdtem valami olyasmit, ami a titkokkal kapcsolatos. Hirtelen nem jutott eszembe semmi konkrét kép, gondoltam tehát, hogy a mindenre jó Google segítségét hívom, keresek valami szép festményt. Be is ütöttem néhány kulcsszót a képkeresőbe, nézegettem a találatokat, párat lenyitottam, de aztán valamiért nem tetszett nagyobb méretben, mígnem találtam egy igencsak kedvemre valót. Lássuk csak, kinek a munkája.
Így bukkantam a magyar szülőktől Santiagoban (Chile) született, ma Új Zálandon élő Éva Borka honlapjára. A képet – egy darab a Titok-sorozatból – felhasználtam a posztomban, és mivel a honlapon megadta elérhetőségét, levelet írtam a művésznőnek (magyarul), utólagos szíves engedélyét kérve műve felhasználásához.
Ma kedves levélben válaszolt:
Dear Károly
 
I
can read reasonably well in Hungarian but can only write in English. You are
very welcome to use the painting in your blog and thank you for asking!
 
It
is good to „connect” with you, how small the world becomes through the „magic”
of the internet.
 
With
very best wishes
 
 Éva
Valóban varázslatos dolog az internet. Ezúton köszönöm meg Évának a kedvességét, és bemutatom két további festményét.
Éva Borka további munkái itt találhatók. (rossz link törölve)
Más ajánlat:
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük