Kérdések Simonyihoz – élesben

Charles SimonyiTe mit kérdeznél Simonyitól | Amit poénnak szántam – komolyra fordult. Arról értesülve, hogy az űrturista Magyarországra látogat, eljátszottam, mintha a szakmai találkozót követő sajtótájékoztatón blogomnak is lehetősége lenne egy kérdést feltenni, és – magam járva elöl példával – megkértem olvasóimat, szálljanak be ötleteikkel: mit kérdeznének Simonyitól. Ezután – inkább csak brahiból – írtam a Magyar Asztronautikai Társaság honlapján megnevezett, a találkozó sajtóügyeiben illetékes Bacsárdi Lászlónak, felhívva szíves figyelmét akciómra. Kisvártatva a következő választ kaptam: >> sajnos a NolBlog megszűntével a folytatás elveszett, így ez a link már nem mutat sehová (és a történet folytatására sem emlékszem – bdk, 2016)
T o v á b b » – sajnos a hivatkozott poszt már nem érhető el, a linket töröltem. Más tudományos projekt a hordozható számítógépek világából:
Gradon Számítástechnika: Notebook szerviz Bp – Asus laptop töltő – Dell akkumulátor alkatrészek. Mobiltelefonra üzenetek csoportos kézbesítése marketing kampány keretében. Gateway online üzenetküldő rendszer: tömeges sms-kampány  – ingyen marketing?
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük