Mobil marketing – tömeges SMS-küldő cég

mobil-marketing - tömeges sms

Tömeges SMS küldés – Mobilmarketing kampány

Az online marketing tevékenységek közt tarjuk nyilván a mobilmarketinget, amely a mobil készülékek sajátságaihoz igazodó reklámtevékenységek különböző módozatait sorakoztatja fel és foglalja magába. Ezek között az üzenetküldés az egyik leghatékonyabb, főleg, ha egyszerre tömeges mértékben sikerül reklámüzenetet eljuttatnunk a megfelelő célcsoporthoz.

A mobiltelefonokra SMS formátumú szöveges üzenet eljuttatása a legcélszerűbb, minden felmérés kimutatja, hogy az így szórt reklámnak a legnagyobb a mozgósító ereje – és nemcsak a törzsvásárlók körében, hanem a potenciális megrendelők, előfizetők, termékvásárlók körében is. Ehhez persze egyfelől megfelelő marketing-előkészítés szükséges a célok és eszközök pontos meghatározásával (ide tartozik a címlista előállítása is), másfelől pedig rendelkeznünk kell a megfelelő technológiával.

Nagyobb vállalatok olykor saját infrastruktúrát építenek tömeges sms-küldéshez ügyfeleik, vevőkörük számára, de kis- vagy közepes vállalatok esetében ez nem költséghatékony módszer, ésszerűbb erre specializálódott céget megbízni az SMS-kampány lebonyolításával.

Mindjárt ajánlunk is egy olyant itt a Piréz-blogon, amely az első magyar Gateway-szolgáltató címre méltán pályázik

Mobil marketing szolgáltatás – tömeges SMS küldés

Az SMS-kampány lebonyolítása olyan mobil-marketing szolgáltatás, amely tömeges SMS küldés révén kézbesít reklámszövegeket az ügyfélkör számára. Okostelefon Pr – tömeges üzenetküldés, marketing kampány lefolytatása, ingyenes sms küldés mobil marketing kampány keretében, okostelefon alkalmazás, pr cikk, online üzenet, reklám szakember, cég, vállalkozás, szolgáltatás

Hozzászólás nem lehetséges.