Le fog lassulni az internet?

Lelassult a laptop, az internet és a Föld forgása

Brit tudósok szerint ismeretlen okokból lelassult az internet, lelassult a laptop, de lelassult a Föld forgási sebessége is, aminek komoly következményei lehetnek a jövőre nézve. A lassuló sebesség több földrengést idézhet majd elő, hiszen a korábbi megfigyelések alapján a forgás gyorsasága és a kataklizma kialakulása között összefüggés tapasztalható az elmúlt száz év megfigyelései alapján.  A lelassult laptopot újra kell installálni. A világhálón találhatók ingyenesen letölthető operációs rendszerek, szövegszerkesztő programok, böngészők. A Google Chrome böngészővel elolvasható az a honlap is, amely erről szól: A mobiltelefonálás története, az első mobiltelefonok Magyarországon.

Az internet gyorsasága laptopunkon az operációs rendszertől is függ

lelassult laptop - szerviz budapest

Ha a laptop lelassul, az internetet látjuk lassúnak. Háttérben a Föld lassul.

Az internet gyorsaságát illetően három éven belül akár tíz évet is visszafejlődhetünk. Kísérteni fog a betelefonálós korszak szelleme: szétkapcsolások, kisméretű fájlok többperces letöltése, bosszúság. Ilyen és ehhez hasonló rémképekkel riogat az amerikai Nemertes Research kutatóintézetnek az a most kiadott tanulmánya, amelyet magyarul a National Geographic ismertet. Az összefoglaló szerzője írása végén kétségeket is megfogalmaz a kutatás eredményeit illetően. | Más:  Weboldal a tömeges sms küldés marketing módszeréről, 2016. Az eredeti cikk az internet lelassulásáról itt olvasható:

Számítástechnikai szolgáltatások Budapesten (tartalommarketing.org/operacios-rendszer/). Ingyenesen letölthető az interneten található  operációs rendszerek a szervizben is elvégezhető laptop installáláshoz – tartalom marketing. Eric Clapton, a lassúkezű.

 

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük