Irány az internet – digitális tartalom

Tablet kijelzőn a digitális tartalom

Tablet kijelző - Laptopon az internet

Képernyőn a nagyvilág

Számítógépes könyvek. Alig pár napja (az OSZK internetre költözése okán)  idéztem fel egy korábbi vitámat a papíron és az interneten (a weben) digitális formában közreadott és képernyőn olvasható alakban megjelenő irodalmi szövegekről. Ma meg azt olvasom, hogy patinás újságok döntenek a váltás mellett: ezentúl csak világhálós online változatuk lesz. Mert olcsóbb. És mert ahogy az online-kereskedelem fejlődik és kiterjed, úgy a hirdetők is követik a fogyasztókat az internetre. Amin én egyáltalán nem csodálkozom: a tőke olyan, mint az áram: a legkisebb ellenállást „választja”. Így hát úgy fest, hogy ha a használat praktikussága és a kényelemszeretet nem lesz elegendő ösztönző erő, akkor az olvasói szokások megváltozása nagyrészt a vásárlói szokások megváltozásának kényszerítő hatása alatt fog bekövetkezni.

Egy laptop kijelzője előtt ülve megnyílik a nagyvilág, ahogy nem kell Budapestre utazni az OSZK-ba, úgy egy tablet képernyőjén olvashatjuk a napilapokat.

__________
Frissítés: a hivatkozott cikket kritikával illette Pollner: Az internetes honlap optimalizálás

Más:

Budapest szerviz – számtech szolgáltatás

Az alább ajánlott blog egyik cikkében bemutattak két gyakori problémát, amelyek nagy veszélyt jelentenek a notebook vagy táblagép hibátlan működésére. A képcső elsötétülése és a különböző folyadékokkal leöntött laptopok okozta gondok bemutatása után két másik gyakori balesettel ismerkedhetünk meg: mindkettő a számítógépgép ventilátorával és a túlmelegedett CPU processzor hűtésével kapcsolatos: Laptop szerviz Budapest. Notebook alkatrészek, kijelző és akku csere, javítás. Szerelési tippek. Dell akkumulátor, Asus töltő, billentyűzet.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük